Special fare train between Kochuveli to Chennai Egmore by RailEnquiry Admin on 21 August, 2017 - 11:48 AM | ||
---|---|---|
RailEnquiry Admin | Special fare train between Kochuveli to Chennai Egmore on 21 August, 2017 - 11:48 AM | |
Kochuveli – Chennai Egmore special fare train Train number – 06068 Train type – Special fare train This train will depart Kochuveli at 03:30PM on August 23 and 30 and will arrive Chennai Egmore at 05:45AM next day. Halts for this train - Thiruvananthapuram, Kulithurai, Nagercoil Town, Valliyur, Tirunelveli, Kovilpatti, Satur, Virudhunagar, Madurai, Dindigul, Tiruchchirappalli, Vriddhachalam, Villupuram, Chengalpattu, Tambaram and Mambalam. Chennai Egmore - Kochuveli Suvidha Special train Train number – 82607 Train type – Suvidha Special This train will depart Chennai Egmore at 08:20PM and will arrive Kochuveli at 12:25PM next dday This train will halt at - Tambaram, Chengalpattu, Villupuram, Vriddhachalam, Tiruchchirappalli, Dindigul, Madurai, Virudhunagar, Satur, Kovilpatti, Tirunelveli, Valliyur, Nagercoil Town, Kulithurai and Thiruvananthapuram. Train composition from both sides -
|