Indian Railways News => | Topic started by RailEnquiry Admin on Mar 30, 2017 - 11:47:19 AM |
Title - Pune – Tirunelveli – Pune AC weekly special to stop at Palghat townPosted by : RailEnquiry Admin on Mar 30, 2017 - 11:47:19 AM |
|
Central Railway has added Palghat Town as a stoppage for Pune – Tirunelveli – Pune AC weekly special train. Train number 01321 Pune – Tirunelveli AC weekly special will depart Pune at 04:15PM every Tuesday from April 2 to June 4. This train will arrive Tirunelveli at 04:00AM on third day. In the return direction train number 01322 Tirunelveli – Pune AC weekly special will depart from Tirunelveli at 07:20AM every Tuesday from April 4 to June 6 and will reach Pune at 08:40PM next day. Train stoppages with Palghat Town – Lonavala, Kalyan, Panvel, Roha, Khed, Chiplun, Ratnagiri, Kankavali, Kudal, Thivim, Madgaon, Karwar, Kumta, Bhatkal, Mookambika Road Byndoor, Kundapura, Udupi, Mulki, Suratkal, Mangalore Junction, Kasaragod, Kannur, Thalassery, Kozhikode, Tirur, Shoranur Junction, Palghat, Palghat Town, Pollachi, Udumalaipettai, Palani, Dindugul, Madurai, Virudhunagar, Satur, Kovilpatti. |